Metalna industrija Prijedor

PROJECT OVERVIEW

Metalna Industrija Prijedor d.o.o. je preduzeće koje u svojoj šezdesetogodišnjoj praksi proizvodnje zavarenih čeličnih konstrukcija i sklopova bilo pouzdan dobavljač kupcima iz oblasti mašinogradnje, brodogradnje, hidrogradnje, građevinarstva, rudarstva i drugih privrednih oblasti.

Ostvarivanje vizije i pozicije prepoznatljivog i respektabilnog dobavljača zavarenih sklopova vodećim evropskim i svjetskim kompanijama postavlja pred preduzeće zahtjev za praćenjem, uvođenjem i poštovanjem savremenih zahtjeva u oblasti kvaliteta. Usaglašavanje našeg sistema sa zahtjevima međunarodnog standarda za kvalitet ISO 9001:2015 je izraz volje rukovodstva i zaposlenih da kvalitet postane ključno obilježje prepoznatljivosti našeg preduzeća.

Svi zaposleni su opredjeljeni prema kontinuiranom poboljšanju integrisanog Sistema upravljanja kvalitetom , zaštitom životne sredine i zaštitom zdravlja i bezbjednosti na radu u skladu sa zahtjevima međunarodnih standard ISO 9001/2015, ISO 14001/2015 i OHSAS 18001/2007.

Raspolažemo sa 7.500m2 namjenskih proizvodnih hala podjeljenih prema fazama izrade od pjeskarenja i sječenja do finalnog farbanja u savremenoj automatizovanoj komori za farbanje.

Sa mosnim kranovima kapaciteta do 100 tona nosivosti u mogućnosti smo da pristupimo izradi velikogabaritnih i teških konstrukcija. Sa oko 130 zaposlenih naš kapacitet zavisno od strukture proizvoda iznosi do 4000 tona zavarenih čeličnih konstrucija i sklopova godišnje.

O KOMPANIJI

  • NAZIV KOMPANIJE Metalna industrija Prijedor
  • ADRESA Rudnička bb, 79101 Prijedor, BiH
  • EMAIL info@mip.rs.ba
  • WEB www.mip.rs.ba

PROIZVODI METALNA INDUSTRIJA PRIJEDOR:

U brodogradnji:
– Fin box
– Stabilizatori
– Kormila
– Kokeri
– Separatori

U elektro industriji:
– Kućišta elektro motora
– Kućišta generatora
– Izrada djelova vjetrogeneratora
– Izrada komponenti za hidroelektrane
– Izrada komponenti za termoelektrane

U strojogradnji:
– Izrada zavarenih čeličnih konstrukcija djelova mašina i industrijskih postrojenja

U rudarstvu:
– Izrada dijelova opreme za postrojenja
– Reparatura dijelova postrojenja i mašina

U građevinarstvu:
– Proizvodnja i montaža zavarenih čeličnih konstrukcija za proizvodne hale, sportske dvorane, autosalone, benzinske stanice i druge poslovne objekte