PROJECT OVERVIEW

Preduzeće Polis d.o.o. osnovano 1999.godine, i od tada veoma uspješno posluje u oblasti pružanja špediterskih, grafičkih usluga, proizvodnje saobraćajnih znakova, reklamnih panoa, svih vrsta natpisa, kao i marketinških usluga. Trenutno zapošljavamo 13 radnika različitih obrazovnih profila, koji su se sa sticanjem radnog iskustva usavršili u poslovima koje obavljaju.

O KOMPANIJI

  • NAZIV KOMPANIJE Polis d.o.o.
  • ADRESA Kralja Aleksandra bb
  • EMAIL polisdoo@teol.net
  • WEB www.polis-prijedor.com

LED DISPLEJI

Mi Vam nudimo Izradu  i montažuunutrašnjih i vanjskih LED displeja.

Na displejima se može vršiti reprodukcija svih video formata (avi, mpeg, swf, flv, vob..), kao i fotografija(bmp, jpg, png) u visokoj rezoluciji. Vanjske temperature (niske ili visoke) ne utiču na njegov normalan rad, kao ni drugi atmosferski elementi (jak vjetar,snijeg,kiša,led…).

Displej može biti opremljen sa kontrolerima kojiimajuu sebi senzore za mjerenje temperature u svrhu servisnih informacija, kao i senzore koji mjere jačinu osvjetljenja i prilagođavaju osvjetljenost displeja radi idealnog prikaza (smanjuje osvijetljenost displeja po noći da ne smeta prolaznicima i saobraćaju, a po danu pojačava osvijetljenost da bi prikazivani materijal bio vidljiv) i tako postižete totalnu i optimizovanuautomatizacijuupravljanja displejom

SIGNALIZACIJA I ZNAKOVI

Snađite se i pronađite se uz Polis saobraćajnu i turističku signalizaciju!

Pravimo na zahtjev vertikalnusaobraćajnui turističkusignalizacijui znakove, table naziva ulica i kućnebrojeve.

Polis_Fotografije-8

BILLBOARD & CITY LIGHT

Želite da zaista budete primjećeni? Imamo pravo rješenje za Vas!Billboard

Izrađujemo i postavljamobilbordesvih vrsta i dimenzija premaVašim zahtjevima.

Takođe radimo i sve vrste City Light-a u raznimdimenzijama po Vašoj mjeri.