LIM-PROFI d.o.o.

PROJECT OVERVIEW

D.o.o. Lim-Profi vam nudi limeni pokrov i svu limarsku galanteriju. Uz to limeni pokrov je kvalitetan, pouzdan i uz laku montažu, idealan materijal za vaš pokrov. Oduvijek se koristi u svim krajevima svijeta a danas u ponudi postoji više različitih tipova limenog pokrova, koji je često puta nezamjenjiva i jedina opcija kada je potrebna lagana konstrukcija i mala težina krova.

O KOMPANIJI

  • NAZIV KOMPANIJE LIM-PROFI d.o.o.
  • ADRESA Bišćani-Sredice bb
  • EMAIL limprofi@hotmail.com
  • WEB www.limprofi.com

MI BRINEMO O KLIJENTIMA

Težimo da postignemo najviši nivo u kvalitetu poslovanja. Zbog toga nam je veoma bitno da sa našim stručnim savjetima pomognemo u donošenju odluka i odabiranja najboljeg riješenja za svakog kupca.

Limeni pokrovi su izrađeni od pocinčanog bojanog lima, uz snagu čelika imaju i savršen estetski dojam tradicionalnog krova, što je posebno izraženo kod lima profiliranog u obliku crijepa. Dodatna prednost pokrova od lima je velik izbor boja koji nije moguć niti kod jednog drugog materijala.

PROIZVODI/USLUGE

Limeni pokrovi su izrađeni od pocinčanog bojanog lima, uz snagu čelika imaju i savršen estetski dojam tradicionalnog krova, što je posebno izraženo kod lima profiliranog u obliku crijepa. Dodatna prednost pokrova od lima je velik izbor boja koji nije moguć niti kod jednog drugog materijala.

slider2