EDNA METALWORKING d.o.o.

PROJECT OVERVIEW

Preduzeće “Edna Metalworking” osnovano je sa sjedištem u Prijedoru sa osnovnom djelatnošću trgovina metalnom robom, instalacionim materijalom, uređajima i opremom za grijanje. U kratkom period od svog osnivanja, ostvarilo je značajan poslovni uspjeh, te je kompletna proddaja usmjerena na inostrano tržište. Uspješna saradnja i poslovno povezivanje na dugoročnoj osnovi ostvareni su sa uglednom njemačkom kompanijom koja postaje glavni kupac proizoda #Edna Metalworking”. Preduzeće je tada promijenilo osnovnu djelatnost i transformisalo se iz trgovačke u proizvodnu firmu specijalizovanu za proizvodnju stanica za grijanje što je iziskivalo finansijska ulaganja, zapošljavanje dodatne radne snage, nabavku opreme, pronalaženje adekvatnog poslovnog prostora. Nakon uspješno realizovane transformacije i ulaganja u prostore i opremu, preduzeće je zakoračilo u novu fazu svog postojanja.

O KOMPANIJI

  • NAZIV KOMPANIJE EDNA METALWORKING d.o.o.
  • ADRESA Slavka Rodića bb
  • EMAIL info@edna-mw.com
  • WEB www.edna-mw.com

DANAS

Kompanija sada zapošljava stručni proizvodni kadar mašinskog obrazovanja, obučene zavarivače i članove upravljačkog i razvojnog tima. Preduzeće raspolaže sa poslovnim prostorom prilagođenim za vršenje djelatnosti. Takođe raspolaže sa opremom za zavarivanje i savremenim CNC mašinama za prozvodnju.

Preduzeće je uskladilo svoje poslovanje sa zahtjevima međunardnog standard ISO 9001:2015, kako bi obezbjedilo upravljanje sistemom kvaliteta uz povećanje efektivnosti i efikasnosti procesa i obezbjedilo kontinuirano poboljšanje cjelokupnog Sistema.

Kompletan proizvodni program je namjenjen izvozu na inostrano tržište, gdje je kompanija prepoznata i prihvaćena kao ozbiljan i pouzdan poslovni partner. Kvalifikovana i stručna radna snaga i visok kvalitet proizvoda su garant uspješnog poslovanja i daljeg napretka u budućnosti.

Roba / usluga:

Proizvodnja metalnih konstrucija za grijanje koje je takođe namjenjena za izvoz na Njemačko tržište. Izrada metalnih konstrukcija po potrebama kupaca i crtežima, mašinska CNC obrada jedostavnih i komplikovanih proizvoda, zavarivanje inoxa sa najnovijom tehnikom, aparatima i kvalifikovanim MIG, TIG i MAG zavarivačima.

EDNA_GIZ_METAL-32