PROJECT OVERVIEW

BATIC d.o.o. osnovana je 1996 god. kao mala obrtnicka radionica za pruzanje usluga u masinskoj i elektrotehnickoj struci.Tokom godina usvajali smo nove tehnologije ulagali u izgradnji objekta i opremali se novim savremenijim masinama i opremom i edukacijom rukovodstva i pomocnog kadra.Na sve vece zahtjeve trzista prerasli  smo u preduzece koje samostalno vrsi uvoz repromaterijala i izvoz gotovih proizvoda na obostrano zadovoljstvo sa domacim i ino partnerima.

Na osnovu naseg razgovora dostavljamo Vam kratke informacije o proizvodnim programima,masinama i opremi sa kojima raspolazemo:

O KOMPANIJI

 • NAZIV KOMPANIJE BATIĆ DOO
 • ADRESA Svale b.b.
 • EMAIL baticdoo@gmail.com
 • WEB N/A

BATIĆ DOO

 • Bravarska radiona za rad sa celicnim Fe materijalimakao jedinstvena cjelina raspolaze sa  tracnom pilom za rezanje izuzetne preciznosti debljine 0,9mm, zatim aparatima za zavarivanje u svim postupcima TIG, MIG, MAG, stabilnim i rucnim brusilicama,masinom sa tri valjka za kruzno savijanje,trnskom savijacicom za savijanje do 180 stepeni, znacajnom kolicinom alata, itd
 • Bravarska radiona za rad sa rosfrajnim materijalima svih vrsta ukljucujuci i povrsinske zavrsne obrade mat,bruseno,polirano do visokog sjaja,raspolaze sa pilom za rezanje velike preciznosti debljine reza 0,65mm stabilnim i pokretnim brusilicama,polirkom za ravne povrsine,polirkom za obuhvat 2/3 cijevi f-70mm,namjenskim masinama za kutna ciscenja i poliranja,rucnim-prenosnim frez masinama,aparatima za zavarivanje u DC postupku u zastitnoj atmosferi plina argon itd.

-Masinsko odjeljenjeraspolaze sa dva tokarska stroja,glodalicom, cetiri stubne busilice od kojih dvije sa automatskim posmakom sve praceno sa velikim brojem alata.

 

 • Odijeljenje za rad sa plocastim materijalima-limraspolaze sa hidraulicnim makazama za rezanje duzine 3200mm, do debljine 8mm,hidraulicnom apkant presom duzine savijanja 3200mm,radnog pritiska do 125 t, CNC plazmom za rezanje debljinje do 15mm sa automatskom kontrolom visine, CNC Ruterom 2500×1250 mm 3D, hidraulicnim presama za pritiskanje –stancanje u alatima,grickalicom za izrezivanje  coskova itd.
 • Odijeljenje za rad sa plocastim drvenim materijalima (medijapan MDF,iveral ploce oplemenjene i sirove,pune i laminirane drvene ploce),raspolaze sa raskrajacem-formatizer sa predrezacem vidija pile,cikular i hobl masinom,masinom za krivolinijsko i ravno kantovanje ABS trakom , rucnim frez masinama,CNC ruterom 3D, itd.

Odijeljenje za rad sa aluminijumomraspolaze sa cikularom za rezanje,dvoglavom kopir masinom,raskrajacem panel ploca,presom za uglove i alatima za Fealov program,rucnim pneumatskim i elektricnim masinama,aparatima za zavarivanje Aluminijuma AC metodom u zastitnoj atmosferi plina argon itd.

 

 • Odijeljenje za elektro radovena proizvodima u smisla semiranja i elektro instalacija,punjenjem freonom proizvedenih rashladnih uredjaja raspolaze sa : vakum pumpama,menzurama za doziranje,manometrima sa kiselo otpornim  armiranim crijevima,te  sitnim alatima i masinama za srodnu namijenu.
 • Odijeljenje za povrsinske pripremebrusenja i poliranja raspolaze sa stabilnim polirkama kom.14,brusilacama,prenosnim polirkama i brusilicama,pneumatskim i elektromasinama sa pogonom na sajlu za precizna brusenja i busenja za doradu tesko pristupacnim mijestima,mikroskopima i lupama za kontrolu i rad,itd.
 • Odijeljenje za povrsinsku zastitui pripremu materijala raspolaze sa Geminom i Wagnerovom opremom za elektrostatsko farbanje (plastifikacija),kabinama za pecenje 200 stepeni Celzijusa dimenzija 3400mm x 1500mm x 1500mm i 7000mm x 1200mm x 1200mm te kabinom za mokro spricanje  dimenzija 4000mm x 4000mm x 3000mm,Satinom opremom za lakiranje medijapana i drveta,itd.
 • Odijeljenje za ambalazuraspolaze extruderom sa automatskom izmjenom i dopunom sirovine za proizvodnju strec folije debljine  od 8 do 23 mikrona kapaciteta 1500 Kg/24h.
BATIC_GIZ-11